Testiranje računala, pronalaženje kvara, zamjena komponenti
Fizički poparavak, čiščenje od virusa, spašavanje podataka
Ugovorno održavanje računala, nadzor "na daljinu"

Unaprijedite poslovanje kroz održavanje računala

Vršimo instalaciju sustava/servera za vaše poslovanje a kako bi sustav nesmetano radio, dajemo i usluge održavanja sustava i servera na licu mjesta i na daljinu.Zatraži procjenu ili nas nazovite na broj telefona 051 642 291 / 098 257 032

U redakciji primamo na stotine najava događanja, reporta iz klubova i sa koncerata te se tu nađe i dosta virusa koje se nekada ne mogu izbjeći. Uz Arabba servis svaki put riješim nastale probleme te ga svakom preporučujem.

Leonard Radosavljević

Ugovorno održavanje računalnih sistema i servera - Rijeka

Što možete napraviti kad se nenadano pokvari računalo o kojem mnogo toga ovisi, i kako se dalje posvetiti svom pravom poslu, a ne brinuti o ispravnosti vašeg alata za rad: vašem računalu/serveru? Ugovorite sa našom tvrtkom da se mi brinemo o Vašem "alatu" - redovni pregledi opreme i nadziranje rada računala od strane "stručnog oka"  smanjiti će iznenadne kvarove i gubitak podataka.U mogućnosti smo povezati sa Vašim računalima sa udaljenog mjesta (preko interneta) - osim uobičajenih telefonskh konzultacija možemo preuzeti nadzor "na daljinu" i eventualno popraviti - riješiti neku "situaciju" kad je bitna brzina.
(Navedenu uslugu vršimo na području Rijeke i okolice.)