Testiranje računala, pronalaženje kvara, zamjena komponenti
Fizički poparavak, čiščenje od virusa, spašavanje podataka
Ugovorno održavanje računala, nadzor "na daljinu"

U redakciji primamo na stotine najava događanja, reporta iz klubova i sa koncerata te se tu nađe i dosta virusa koje se nekada ne mogu izbjeći. Uz Arabba servis svaki put riješim nastale probleme te ga svakom preporučujem.

Leonard Radosavljević

O nama

Arabba d.o.o je tvrtka za popravak elektronike i računalnih usluga u Rijeci, postojimo već 20 godina. Osnovne usluge su popravak PC i MAC laptopa i kompjutera
Osnivač je Nenad Blažeković https://www.linkedin.com/in/nenad-blazekovic-814390123/
Tri glavna načela izvrsnosti Arabba doo su:

Potpuna i precizna dijagnoza

Pregledati ćemo vaše računalo i dati vam potpunu dijagnozu ne samo zbog simptoma koje imate, već zbog svih problema s vašim uređajem. Ovdje nema nagađanja, izvest ćemo prave dijagnostičke testove kako bismo vam pružili pravu (i točnu) dijagnozu problema.

Popravci visoke kvalitete

Kad su naši tehničari završeni s vašim uređajem, to će raditi. Mi stojimo iza svih naših popravaka i nudimo punu uslugu jamstva.

Vrhunska usluga korisnicima

Nismo samo ovdje da popravimo vaš uređaj, ovdje smo kako bismo bili sigurni da ste informirani i zadovoljni cijelim procesom. Obavijestit ćemo vas tijekom cijelog popravka i ako imate bilo kakvih pitanja o uređaju, odgovoriti ćemo na pitanja da se osjećate potpuno ugodno s našim uslugama.